За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Обновеният хотел Лион в Боровец се намира на едно от по-спокойните места в курорта и предлага закрит басейн и безплатен превоз до лифтовете.

 

В стаите

Разширените стаи са по-големи от стандартните по квадратура. Редовните легла са две отделни легла /1.0 м. на 2.0 м./. Във всички стаи има допълнително разтегателно легло за настаняване на трети човек. Хотелът разполага с 61 двойни разширени стаи. Квадратурата е около 33 кв. м.
Хотелът разполага с 24 Студиа. Те представляват едно голямо помещение с голяма спалня king-size /2.0 м. на 2.0 м/ и голям разтегателен диван, на който могат да се настанят 2 деца или 1 възрастен. В студиото има трапезарна маса. Студио е около 38 кв. м.
В хотела има 5 апартамента. Те се състоят от две стаи, с две бани. В едната стая има спалня, а другата две редовни легла, разтегателен диван, холна мебел и трапезарна маса. Апартаментите са подходящи за настаняване на до 5 възрастни или 4 възрастни и 2 деца. Квадратура общо около 74 кв. м.

На територията на хотела

Ресторантът на хотела разполага с до 220 седящи места. Предлага Европейска кухня, както и български специалитети. Механата разполага с 80 места и предлага български традиционни специалитети. Лоби барът е на два етажа, с камини и предлага уютна атмосфера, селектирани вина и разнообразни напитки и коктейли.

Хотел Лион Боровец има удоволствието да представи Дзен СПА Център! Професионалистите в Дзен СПА Център, Хотел Лион Боровец ще се погрижат за Вас и Вашата добра форма и отлично настроение с разнообразни масажи от най-екзотичните кътчета на света – Бали, Тайланд, Хавай, Индия, Турция, с медени и шоколадови терапии, антицелулитни процедури, шиацу, фитнес масажи.На разположение на гостите на хотела са Билкова сауна, Финландска Сауна, Парна баня, Турска Баня, Душ Хромотерапия, Релакс зона, басейн и фитнес.На най-малките ни гости, обичащи игрите на открито, в сянката на боровата гора Хотел Лион Боровец разполага с външен детски кът с катерушки, приказни къщички и пейки за рисуване и пикник.

Хотел Лион Боровец предлага на своите гости следните допълнителни услуги: Магазин за козметика, сувенири, опаковани храни; Билярд; Тенис на маса;
Сейф на рецепция; Паркинг; Ски гардероб; Съхранение на собствено ски оборудване; Безплатен транспорт до ски лифт и обратно; Интернет в общи части на хотела; Пране и гладене.

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари